×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul săptămânii 7-11.04.2014 – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru toate gândurile frumoase pe care ni le-ați trimis. Iată cei doi câștigători ai calendarelor Fares din această săptămână: Palamaru Mirela și Stoean Daniel. Felicitari!

Următorul concurs va începe luni, 14 aprilie.

În preajma celor mai frumoase perioade de Sărbătoare de pe parcursul anului, ne-am făcut un obicei din a vă întâmpina mereu cu noi surprize şi cu propriile momente de bucurie și răsfăț.

Iată rețeta noastră pentru un început de săptămână excelent: se ia o zi de luni, se amestecă cu mult soare, se adugă un concurs numai bun de mers la suflet și se presară cu premii care să-ți aducă un mare zâmbet pe buze.

Te-am făcut curios? Atunci află că punem la bătaie două calendare Fare în care să îți notezi cele mai frumoase realizări de pe parcursul anului. Ce trebuie să faci pentru a le câștiga? Nimic mai simplu: spune-ne care este produsul Fares preferat, pe care l-ai recomanda cu drag oricui.

Așteptăm cu interes comentariile voastre până vineri 11 aprilie, ora 12:00 când vom face tregerea la sorți. Mult succes! 🙂

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.