facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-04-16
Vizualizari: 1374
Comentarii: 0
Concursul săptămânii 14-18.04.2014 - încheiat

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei trei câștigători ai produselor Fares din această săptămână: Pop Aurelia (Ficat sănătos, D58, capsule), Panait Jarca Adriana (Ceai hepatic, D45, ceai la pungă (tradiția monahală românească) și Axela Stanciu (Rumex carbo, D90, pulbere din plante calcinate). Felicitări!

Vă rugăm să trimiteți un mesaj cu datele de livrare la adresa de email: [email protected]

Următorul concurs va începe marți, 22 aprilie.

 

Ficatul este o adevarată uzină vie, în care se desfășoară continuu mii de procese simultan, cu scopul final de a susţine funcţionarea optimă a organismului. Alcoolul, virusurile, medicamentele hepatotoxice și E-urile se metabolizează în ficat, iar acest lucru nu este lipsit de repercusiuni.
Prima consecinţă observabilă este încărcarea cu grăsimi a ficatului, realizându-se aşa-numitul „ficat gras”, sau steatoză hepatică. Deşi ficatul are o mare capacitate de regenerare, persistența agresiunilor pot determina instalarea suferinţelor hepatice cronice.

Dar nu vă speriați, avem și vești bune: tratamentele naturiste, bazate pe plante medicinale, aduc reale beneficii ficatului.

De aceea, în această săptămană vom organiza un concurs cu premii care constau în produse Fares utile în tratarea afecțiunilor ficatului. Tot ce trebuie să faceți ca să intrați în concurs este să lasați un comentariu cu numele unei plante medicinale care face bine ficatului.

Premiile pe care le puteți câștiga sunt următoarele:

1.       Ficat sănătos, D58, capsule

2.       Ceai hepatic, D45, ceai la pungă (tradiția monahală românească)

3.       Rumex carbo, D90, pulbere din plante calcinate

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorți și vor fi anuntati, vineri, 18 aprilie.

Mult succest tuturor!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri