×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii septembrie – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei trei câștigători ai premiilor din această lună:  ​G​indila ​I​oana, S​carlat ​Mihaela, ​Daia Tatiana.

Felicitări! 

Vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] în care să ne spuneți adresa la care vreți să vă expediem premiile.

Rămâneți alături de noi, următorul concurs va începe luna viitoare! 

———————————————————————————————————————————————————————————

Din cauza stresului și a stilului de viață, ne confruntăm din ce în ce mai des cu afecțiuni ale stomacului .

60% dintre români sunt purtători ai Helicobacter pylori, o bacterie care pătrunde în organism printr-o varietate de căi (respirație, alimente, sărut, igienă precară, apă contaminată), putând determina numeroase afecțiuni, de la gastrită la cancer gastric, duodenal sau de colon.

Pentru toți cei care au nevoie de ajutor, produsul HELICOSTOP combină două ingrediente cheie ce acționează împreună pentru inhibarea dezvoltării bacteriei de la nivelul mucoasei gastrice.

Pe durata curei vă sfătuim să evitaţi alimentele care produc hiperaciditate și să consumaţi produse alcaline care neutralizează excesul de acid.

Spuneți-ne într-un comentariu un aliment care trebuie evitat atunci când ai probleme cu stomacul și puteți câștiga unul din cele 3 cutii de capsule Helicostop de la Fares!

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anuntati vineri, 30 septembrie.

Mult succest tuturor!

Pentru mai multe detalii, puteți citi regulamentul concursului.

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.