Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii Septembrie – încheiat

Concursul lunii

Toamna vremea începe să devină mai rece, iar din acest motiv trebuie să acordăm mai multă atenție sănătății noastre. Dacă ne confruntăm cu o infecție virală, putem să apelăm cu incredere la remediile naturale, pentru că avem la îndemână plante medicinale cu efecte dovedite. Capsulele Biomicin forte reprezinta antibioticul natural cu spectru larg, cu eficienţă confirmată clinic şi paraclinic în 98% din cazuri, chiar şi în situatiile de rezistenta la antibioticele clasice. Acest produs este recomandat în infecţii respiratorii de tip bacterian, de la varsta de 10 ani.

 

Dragii noștri, concursul lunii Septembrie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

 

Cristi Norocel

Ungureanu Irina Ionela

Stanoi Virgil

Toma Simona

Priminescu Angela
Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected].

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.