×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii Septembrie – încheiat

Concursul lunii

Să avem grijă de ficatul nostru nu a fost niciodată mai important. În ziua de azi, sunt o mulțime de factori care pot afecta buna lui funcționare, fapt care poate duce la o mulțime de afecțiuni.

Noi, din anii noștri de experiență, știm că plantele medicinale au o eficiență deosebită în prevenirea şi ameliorarea bolilor ficatului, și de aceea am creat gama HEPATOCOL – produse ce întreţin în mod natural sănătatea ficatului suprasolicitat.

HEPATOCOL oferă protecție și regenerare hepatică și contribuie la evitarea acumulării de grăsimi în ficat.

Ne dorim să vă ajutăm mereu să fiți în formă optimă, așa că am pregătit un concurs!

Spuneți-ne, printr-un comentariu până la data de 30.09.2016, care credeți că sunt factorii care dăuneaza funcționării optime a ficatului. 5 norocoși câștigători pot intra astfel în posesia produsului Hepatocol împreună cu ceaiul din aceeași gamă.

Premii : 5 x Hepatocol, comprimate + Ceai Hepatocol

Succes!


Dragii nostri, concursul lunii Septembrie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Neg Popescu Liliana
Radu Andreea
Sabangeanu Antoanela
Alexandru Bortoș
Dragoi Gheorghe

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected]

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.