facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-10-17
Vizualizari: 1375
Comentarii: 0
Concursul lunii Octombrie încheiat

Atunci când stresul atacă, avem nevoie de un sistem de apărare cât mai puternic. Iar pentru că una din uzinele stării noastre de bine este ficatul, este important să știm cum putem avea grijă de el.

Medicamentele, produsele alimentare pline de grăsimi, oboseala pot încetini funcțiile hepatice. De aceea, adjudvantele din plante sunt cele mai indicate pentru purificarea ficatului. Așa a fost creată gama  HEPATOCOL, produsele care întreţin în mod natural sănătatea ficatului suprasolicitat.

Prin extractele din 9 tipuri de plante, HEPATOCOL protejează celulele ficatului și reduce acumularea de grăsimi în ficat.

Spune-ne într-un comentariu ce te-a convins să începi să ai grijă de ficatul tău până pe 31.10.2016, si poti fi printre cei 5 câștigător pe care ii vom premia cu câte o cutie de comprimate HEPATOCOL + un cadou la alegere: Hepatofit 1 + ceai Hepatocol sau Hepatofit 2 + ceai Hepatocol.

Întreaga gamă Hepatocol poate fi vizualizată aici

Mult succes!


 

Dragii nostri, concursul lunii Octombrie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Matei Gabriela 
Corina Gancz 
Vass Melinda 
Dodoi Daniela 
Gabriela L.

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected].

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri