facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-11-01
Vizualizari: 1289
Comentarii: 0
Concursul lunii Noiembrie - încheiat

Puține lucruri sunt mai sâcâitoare decât o tusă seacă. Iar dacă vorbim despre tusea productivă, deja parcă putem să simțim disconfortul obositor pe care ni-l creează mereu.  Nici nu vrem să ne gândim de câte ori ne-am anulat planurile pentru că tusea nu era de acord cu ele.

Dar, cam de vreo 20 de ani, cunoaștem remediul cel mai eficient și sănătos. El urmează una dintre cele mai vechi rețete românești, are o formă complet naturală și se numește Plantusin.

În timp, acestuia i s-a alăturat o întreagă familie de produse naturiste care luptă împotriva tusei de orice fel. Iar acum vrem ca tu să faci cunoștintă cu toate, așa că ți-am pregătit un concurs.

Povestește-ne într-un comentariu care a fost primul remediu de la Fares pe care l-ai încercat pentru a trata o tuse supărătoare și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete promoționale formate din sirop Plantusin, capsule Plantusin (Plantusin pentru gât sau Plantusim calmant) si ceai Plantusin.

Dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile Plantusin, ne poți vizita aici


Dragii nostri, concursul lunii Noiembrie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Iorgoiu Mădălina
Silaghi Adriana 
Bularca George
Chirila Ioana
Levente Janos

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected].

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri