Concursul lunii Noiembrie – încheiat – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii Noiembrie – încheiat

Concursul lunii

Puține lucruri sunt mai sâcâitoare decât o tusă seacă. Iar dacă vorbim despre tusea productivă, deja parcă putem să simțim disconfortul obositor pe care ni-l creează mereu.  Nici nu vrem să ne gândim de câte ori ne-am anulat planurile pentru că tusea nu era de acord cu ele.

Dar, cam de vreo 20 de ani, cunoaștem remediul cel mai eficient și sănătos. El urmează una dintre cele mai vechi rețete românești, are o formă complet naturală și se numește Plantusin.

În timp, acestuia i s-a alăturat o întreagă familie de produse naturiste care luptă împotriva tusei de orice fel. Iar acum vrem ca tu să faci cunoștintă cu toate, așa că ți-am pregătit un concurs.

Povestește-ne într-un comentariu care a fost primul remediu de la Fares pe care l-ai încercat pentru a trata o tuse supărătoare și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete promoționale formate din sirop Plantusin, capsule Plantusin (Plantusin pentru gât sau Plantusim calmant) si ceai Plantusin.

Dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile Plantusin, ne poți vizita aici


Dragii nostri, concursul lunii Noiembrie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Iorgoiu Mădălina
Silaghi Adriana 
Bularca George
Chirila Ioana
Levente Janos

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa concurs@fares.ro.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.