×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii mai – încheiat

Concursul lunii

Vine tiptil vara și ne place să vă știm în largul vostru! Pentru că noi credem că bucuria stă în lucrurile mici, cum ar fi să mergem la cumpărături pentru costumul de baie potrivit sau relaxarea fără griji la soare. Am pregătit pentru voi produse ce accelerează metabolismul, îmbunătățesc digestia și vă ajută să ajungeți la silueta perfectă. Puteți câștiga unul dintre cele 5 pachete din gama Silueta Perfectă dacă ne povestiți, în comentariu, care sunt momentele mici de fericire din viața voastră. Concursul se va încheia pe 30 mai, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Succes!

Fiecare pachet conține câte unul din următoarele produse:

  1. Silueta Perfectă M101 – Controlul greutății, capsule
  2. Silueta Perfectă M100 – Controlul apetitului, capsule
  3. Silueta Perfectă 1 – Purificare și drenaj, ceai la plic
  4. Silueta Perfectă 2 – Controlul greutății, ceai la plic

_____________________________________________________

Dragilor, concursul lunii mai s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

  1. Ivan Janeta
  2. Lupu Nicoleta
  3. Victoria Vicky
  4. Batesiu Iustina
  5. Drăgoi Livia

 

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected]

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.