×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii Iulie – încheiat

Concursul lunii

E vară și infecțiile în zona intimă sunt mai frecvente. Căldura, costumele de baie din materiale sintetice, apa din piscină sau chiar apa mării îți pot provoca neplăceri, însă există mijloace naturale pentru protejarea sănătății intime.
Pentru rezultate eficiente în tratarea leucoreei și a candidozei, care afectează femeile de orice vârstă, încearcă produsele din gama Ginosept.

Atât ovulele cât și crema Ginosept  nu au efecte adverse, fiind realizate din extracte de plante și uleiuri esențiale.

Le poți încerca și tu și, dacă până pe 31 iulie lași un comentariu  și ne spui ce remedii naturale folosești pentru sănătatea intima, poți câștiga unul dintre cele 5 premii constând în Ginosept Ovule+ Cremă.

Succes!

 

Dragii noștri, concursul lunii iulie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Luca Mihaela

Nicoleta Borza

Nemeth Carmen

Hoban Ana

Tanasa Lazarescu Ramona
Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected]

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.