facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-01-16
Vizualizari: 1997
Comentarii: 0
Concursul lunii Ianuarie încheiat

Iarna și-a intrat în drepturi, iar sezonul răcelilor este în toi. Dacă ești în căutarea unui leac natural, îți recomandăm produsele din gama deja cunoscută Hapciu! Produsele din acestă gamă sunt alternativa naturală pentru sănătatea căilor respiratorii, printre beneficiile produselor enumerându-se: calmarea iritațiilor mucoasei nazale și a gâtului, reducerea temperaturii, reducerea secrețiilor mucoasei nazale, susținerea expectorației.

Dacă vrei să fii unul din câștigătorii unuia din cele 5 pachete Hapciu (alcătuite dintr-o cutie de Hapciu capsule și o cutie de ceai Hapciu), spune-ne într-un comentariu: Care este produsul Fares pe care il recomanzi atunci cand esti racit?

Noi vom alege 5 fericiți câștigători la final de lună (30 ianuarie), prin tragere la sorti. Mult succes si asteptam cu drag comentariile voastre!


Dragii nostri, concursul lunii Ianuarie s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Serban Andreea Bianca 
Filiz Mustafa
Filimon Ionelia
Butoi Daniela
Bleotu Macrina

Vă rugăm să ne transmiteți numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare a premiului pe adresa [email protected].

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri