×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concursul lunii aprilie – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei cinci câștigători ai premiilor din această lună:  Ramona Zamfira, Preda Mariana, Nicu. Despa, Nuti U., Diana Costina.

Felicitări!

Vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] în care să ne spuneți adresa de livrare a premiile.Rămâneți alături de noi, următorul concurs va începe luna viitoare!

—————————————————————————————————————————————————

În luna aprilie vă propunem un nou CONCURS cu premii ce constau în remedii bine meșteșugite pentru sănătatea stomacului. Te invităm să ne spui care este prima plantă la care te gândești atunci când te confrunți cu probleme cu stomacul și de ce!

Poți câștiga unu din cele cinci premii care au grijă de sănătatea sistemului digestiv, fiecare cadou fiind format din următoarele produse: Capsule Stomac Sănătos, Capsule Helicostop și ceai Gastric. Lasă-ne un comentariu până pe data de 28 aprilie când vom face tragerea la sorți. Mult succes tuturor!

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.