Concurs – gama Mami și Bebe – încheiat – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs – gama Mami și Bebe – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei cinci câștigători ai premiilor din această lună: Mardare Larisa, Georgiana Coconoiu Soltuz, Aron Cristi, Aghinitei Maria, Nitu Ionela.

Felicitări!

Vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] în care să ne spuneți adresa de livrare a premiile. Rămâneți alături de noi, următorul concurs va începe luna viitoare!

—————————————————————————————————————————————————————-

Să alegi un nume pentru copilul tău nu e treabă ușoară. Tu cum ai facut? Răspunde într-un comentariu la acest articol și poți câștiga unul din cele cinci premii ce constau în produse din gama Mami și Bebe – singura gamă naturală pentru mămici și cei mici.

Așteptăm cu mare interes răspunsurile voastre până pe 15 iunie când vom face tragerea la sorți! 🙂

Despre gama Mami și Bebe:

Avem grijă de plantele noastre, ca ele să aibă grijă de tine și de puiul tău. Mami și Bebe, singura gamă naturală pentru mămici și cei mici, îți tratează stările de greață din sarcină, colicile si febra micuțului tău.

Printre beneficiile produselor din gama Mami și bebe se numără și eficiența evaluată clinic, nu conțin arome și coloranți sintetici, sunt din plante prelucrate cu atenție și în siguranță. Pentru că meritați tot ce este mai bun, din inima Daciei!

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.