×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs Plantusin noiembrie – încheiat

Concursul lunii

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare. Iată cei cinci câștigători ai premiilor din această lună: Loredana Mariana, Chiran Mihaela Daniela, Szabo Zoltan, Bizadea Camelia, Pandaru Corina. Felicitări! Vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] în care să ne spuneți adresa de livrare a premiilor. Rămâneți alături de noi, următorul concurs va începe în curând!

________________________________________________________________________________

Scapă de tuse cât ai zice „Plantusin” 🙂

Luna aceasta ti-am pregătit un concurs în care poți câștiga produse Plantusin care ajuta ajută la eliminarea disconfortului de la nivelul căilor respiratorii superioare. Lasă-ne un comentariu și spune-ne o plantă pe care o folosești pentru a combate tusea iar noi îți facem cadou produse din gama Platusin: ceai, sirop și capsule.

Fiecare premiu constă în următoarele produse:

  1. Plantusin, R8, sirop
  2. Plantusin, R13, comprimate masticabile
  3. Plantusin (antibronșic), R26, ceai la plic
  4. Plantusin (antibronșic), R1, ceai la pungă

Asteptăm răspunsurile voastre până vineri, 27 noiembrie, când vom desemna, prin tragere la sorți, 5 câștigători. Mult succes tuturor!

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.