×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna septembrie – Premii pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

Descoperă beneficiile vitaminei C din surse naturale!

Vitamina C Solubil de la Fares întărește SISTEMUL IMUNITAR și susține funcția de APĂRARE A ORGANISMULUI.

Răspunde-ne la întrebarea “Tu ce beneficii ale Vitaminei C știi? până pe 30 septembrie și poți câștiga una dintre cele 10 cutii de vitamina C solubil.

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim multa baftă!

 

Dragii noștri, concursul lunii SEPTEMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

1. Nistora Viorica
2. Nicoleta Pasescu
3. Leontin Ciuturas
4. Rada Livia Viorica
5. Radu Alexandra Monica
6. Dorina Paun
7. Alina Petrican
8. Hoban Ana
9. Iacob Alina
10. Nicoleta Pahonea

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected]

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.