facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-09-02
Vizualizari: 1160
Comentarii: 0
Concurs luna septembrie – Ceaiuri pentru sănătatea ta - Incheiat

Întărește-ți organismul!  Ceaiul IMUNITATE și ceaiul de ECHINACEA susţin sistemul imunitar și sunt un excelent suport pentru apărarea organismului,

Răspunde-ne până pe 30 septembrie la întrebarea „Tu cum întărești imunitatea ta și a celor dragi în această perioadă a anului?” și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete formate din ceaiul Imunitate la pungă și ceaiul Echinacea la plic.

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

 

Dragii noștri, concursul lunii SEPTEMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

1. Andrei Oprea
2. Constantin Daniel
3. Dina Adriana
4. Nencu Angela
5. Cires ciprian

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected].

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri