Concurs luna octombrie – Ceaiuri pentru sănătatea ta – Incheiat – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna octombrie – Ceaiuri pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

Întărește-ți și tonifică-ți organismul la începutul sezonului rece!  Ceaiul Tonic ajută la obţinerea unei stări de prospeţime, în vreme ce cătina susține sistemul imunitar.

Răspunde-ne până pe 31 octombrie la întrebarea „Tu cum îți tonifici organismul în această perioadă a anului?” și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete formate din ceaiul Tonic la pungă și ceaiul Cătină la pungă.

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

 

Dragii noștri, concursul lunii OCTOMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

1. [email protected]
2. [email protected]
3. [email protected]
4. [email protected]
5. [email protected]

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected]

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.