×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna noiembrie – Premii pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

Încă de la primele semne ale răcelii, îți recomandăm remedii naturale din plante!

Capsulele Biomicin Forte sunt un antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii, iar formula lor, pe baza de uleiuri esențiale ajută la eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator.

Dacă răceala și gripa sunt însoțite de FEBRĂ, încearcă Hapciu Sudorific cu busuioc, scoarță de salcie, isop și scorțișoară ce are efect antifebril.

Acum poți câștiga unul dintre cele 5 kit-uri formate din Biomicin Forte și Hapciu Sudorific dacă răspunzi până pe 30 noiembrie la întrebarea: Care este produsul Fares pe care îl folosești când ești răcit?

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

Dragii noștri, concursul lunii NOIEMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Cioran Elena
Roman Nicoleta Ana Maria
Filiz Mustafa
Ovidiu Herci
Toaca Petrut

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected].

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.