Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna noiembrie – Ceaiuri pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

Include ceaiurile BRONHOFIT și TEI în kit-ul tău și tratează disconfortului respirator cu ajutor din plante!  Ceaiul de tei ajută la calmarea iritaţiilor gâtului şi ale mucoasei nazale, în vreme ce Bronhofit contribuie la fluidizarea şi eliminarea secreţiilor bronşice.

Răspunde-ne până pe 30 noiembrie la întrebarea „Tu cum tratezi natural problemele de respirație?” și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete formate din ceaiul Bronhofit și cel de Tei la pungă.

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

Dragii noștri, concursul lunii NOIEMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Rosu Claudiu
Nicolae Claudia
Dumitrache Laurențiu
Emilian Grecu
Andreea-Giorgiana Marcu

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected].

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.