×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna decembrie – Premii pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

După mesele copioase din această perioadă, produsele Farebil te ajută să îți detoxifici organismul!
O rețetă complexă, cu lemon verbena, fumariță, rozmarin, salvie și alte plante care stimulează secreția și eliminarea bilei și favorizează drenajul biliar.

Câștigă acum unul dintre cele 10 pachete formate din ceai, soluție și capsule Farebil dacă ne lași un comentariu în care să ne spui la ce remedii apelezi după mesele îmbelșugate.

Concursul este valabil în perioada 01 – 31 decembrie.

Baftă!

 

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Extragerea și anunțarea câștigătorilor pe site se vor face in 5 zile lucrătoare de la inchiderea concursului, iar premiile se vor trimite in 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de contact.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

 

Dragii noștri, concursul lunii DECEMBRIE s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

Gavriloi Adina
Simona
ELENA CARSTOCEA
Paun Ciprian Andrei
Jozsef Nemeth

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected].

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.