Concurs luna august – Premii pentru sănătatea ta – Incheiat – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna august – Premii pentru sănătatea ta – Incheiat

Concursul lunii

Te gândești să pleci în vacanță? Ți-am pregătit o trusă de prim ajutor cu câteva lucruri esențiale pe care să le iei cu tine în bagaj.

Dacă răspunzi la întrebarea “Care este produsul Fares pe care îl folosești cel mai des pe timpul verii? ” până pe 31 august, poți câștiga una dintre cele 10 DE TRUSE DE VACANȚĂ de la Fares formată din: Farebil soluție, Farederm cremă, Biomicin Urinar, ceai Laxativ, capsule Biosept, gel Biosept, capsule Antibalonare, crema Ginosept, capsule Probio Vital.

Succes!

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim multa baftă!

Dragii noștri, concursul lunii AUGUST s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

1. Tilica Ramona
2. Marin Theodora
3. Ioana
4. Susnescu Madalina
5. Radu Ionela Loredana
6. Suciu Lucretia
7. Stoican Mariana
8. Panait Jarca Adriana
9. Zsolt
10. OMER FILIZ

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa concurs@fares.ro.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.