×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs luna august – Ceaiuri pentru sănătatea – Incheiat

Concursul lunii

Ai probleme cu circulația? Fares îți vine în ajutor cu ceaiurile BIOVENAL și GINGKO BILOBA, care susţin circulaţia sangvină la nivel cerebral şi periferic și buna sănătate a venelor.

Câștigă unul dintre cele cinci pachete de ceaiuri dacă ne răspunzi la întrebarea: „Ce plante sunt benefice pentru o mai bună circulație periferică? ” până pe data de 31 august.

Baftă!

*Vă informăm că vor fi aprobate toate comentariile valide însă în extragerea pentru premii va intra un singur comentariu per concurent.

Utilizarea mai multor conturi create de același utilizator pe site nu este permisă, fiind considerată încercare de fraudare și va atrage descalificarea concurenților.

Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea acestor reguli.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim mult succes!

 

Dragii noștri, concursul lunii AUGUST s-a încheiat. Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii. Aceștia sunt:

1. Marin Theodora
2. Nicoleta Pahonea
3. Hutanu Aurica
4. Diana Dumitrache
5. Constantin Cristian

Vă rugăm să ne trimiteți datele d-vs de contact (nume, prenume, adresa completa, nr telefon) la adresa [email protected]

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.