facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-01-18
Vizualizari: 905
Comentarii: 0

Cele mai frecvente infecții ale căilor respiratorii sunt de natură virală (aprox.80%), dar când imunitatea este scăzută și organismul este slăbit sau tratamentul este început  prea târziu,  apar infecțiile bacteriene.

Când apare suprainfecția bacteriană, aceasta poate afecta  mucoasa căilor respiratorii cu diferite localizări: amigdale, sinusuri, conduct auditiv, bronhii sau plămân – deci vorbim de amigdalită eritemato-pultacee, sinuzită, otită,  bronșită sau pneumonie.

Cum diferențiem cauza infecțiilor respiratorii?

Infecțiile de natură virală se manifestă prin febră, rinoree/nas înfundat, durere în gât, tuse seacă, stare generală alterată, asociate toate sau doar parțial în funcție de localizarea și severitatea îmbolnăvirii.

În cazul infecțiilor bacteriene, febra este mai mare (peste 38,5-39 grade), persitenta, stare generală alterată,  secrețiile nazale capătă consistență,  tusea devine productivă, poate apărea puroiul în gât, etc.

Specialiștii Fares au creat câte o formulă naturală pentru fiecare tip de infecție respiratorie – virală sau antibacteriană. In cazul virozelor respiratorii, capsulele Biosept au un efect dovedit. Frunzele de măslin, lichenul de piatră, scoarța de salcie, mugurii de ploi și cuișoarele din compoziția acestui remediu natural au proprietăți antivirale,  antiinflamatoare și antifebrile. Aceasta combinație de plante are o eficiență crescută în combaterea virusurilor, inhibând înmulțirea lor. În 3 zile de la administrarea Biosept cps se ameliorează simptomatologia, astfel încât pacientul își poate continua neîntrerupt activitatea zilnică. În 5-7 zile, respectând modul de administare, se remite complet tabloul clinic de viroză.

În cazul unei infecții respiratorii bacteriene se recomandă remediul natural Biomicin Forte, ce are în compoziție ulei essntial de cimbru și ulei esential de cuișoare. Acesta elimină bacteriile de la nivelul tractului respirator și împiedică dezvoltarea tulpinilor ce cauzează infecții respiratorii bacteriene. Administrarea Biomicin Forte conduce în 3 zile la ameliorarea simptomatologiei și în 7-14 zile la remiterea completă a acesteia

Despre infecțiile respiratorii vom vorbi și în primul concurs al anului - “Infecții respiratorii? Combate-le natural cu Biomicin Forte si Biosept. Poți câștiga unul dintre cele 10 premii pentru sănătatea ta.

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa la concurs trebuie să răspunzi la următoarea întrebare printr-un comentariu:

Când se recomandă produsele Biosept și Biomicin Forte?

Acest concurs este adresat exclusiv medicilor și personalului din farmacii și magazine naturiste.

 

Ce poți câștiga?

Premiul I - Difuzor de aromaterapie cu uleiuri esențiale (tehnologie ulstrasonica, playlist sunete relaxante), alături de produsele Fare - Biomicin Forte cps, Biosept cps și ulei esențial Biomicin Forte (câte 1 buc din fiecare)

Difuzor de aromaterapie - Premiul I

Premiile II si III - Câte un difuzor de aromaterapie cu ultrasunete, alături de produsele Fares - Biomicin Forte cps, Biosept cps și ulei esențial Biomicin Forte (câte 1 buc din fiecare)

Difuzor - Premiile II si III

7Premii - Câte un difuzor pentru aromaterapie, alături de produsele Fares - Biomicin Forte cps, Biosept cps și ulei esențial Biomicin Forte (câte 1 buc din fiecare)

7 premii - difuzor

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

 

Perioada de desfășurare a concursului: 24.01 - 03.02.2019

Cei 10 câștigători vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți prin random.org in data de 04.02.2019 și vor fi afișați pe pagina concursului.

*Citește regulamentul concursului  AICI.

 

Câștigători:

Premiul I: BACSO ANNA

Premiul II: KUCZORA ANAMARIA

Premiul III: HRITCU MARILENA LAURA

Premii mici: Gabor Marinela Olivia, Barbat Anca Maria, Motronea Olimpia, Sima Ionela, Manoiu Ileana-Lucia, Grigorascu Lucica, +1 premiu in curs de validare. 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri