×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Concurs Hepatofit: Ai șansa să câștigi o bicicletă! – încheiat

Ceaiuri

Ficatul este responsabil de multe procese în organism, printre care se numără eliminarea toxinelor, digestia, detoxifierea, purificarea sângelui. De aceea, este indicat să-l protejăm, pentru că de el depinde sănătatea noastră.

Specialiștii Fares au creat o soluție naturală pentru menținerea sănătății ficatului. Hepatofit este o formulă complexă ce conține fructe de armurariu, schisandra, anghinare, rostopască, păpădie și sulfină. Datorită compoziției, produsul are beneficii multiple: este hepatoprotector și hepatoregenerator, reduce transaminazele și ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism.

Înscrie-te în concursul “Hepatofit, pentru un ficat sănătos!” și poți câștiga unul dintre cele 10 premii pe care le punem la bătaie.

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa la concurs trebuie să ne lași aici pe site, în secțiunea de comentarii, răspunsul la următoarea întrebare:

 În ce situații se recomandă curele cu Hepatofit?

 

Ce poți câștiga?

  • Premiul cel mare: O bicicleta electrică, simplă și practică, ce poate fi depozitată cu ușurință în portbagajul mașinii. Cu cele 6 viteze și apărătoarea de noroi, sunteți gata de drum!

bicicleta_premiu mare

  • Premiile 2 si 3:  Câte un Slow cooker, pentru un stil alimentar sănătos.

Slow cooker_premiile II si III

  •  7 premii ce constau într-un voucher in valoare de 50 ron la Emag.

voucher emag

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Perioada de desfășurare a concursului: 09-19.08.2018

Cei 10 câștigători vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți prin random.org in data de 20.08.2018 și vor fi afișați pe pagina concursului.

*Citește regulamentul concursului  AICI

 

Câștigători

Premiul I: Bicicleta electrică -Maftei Cezara Irina (validat)

Premiul II: Slow cooker – Hanga Mihaela (validat)

Premiul III: Slow cooker – Stoicoi Magda (validat)

Vouchere Emag: Validate: Anca Negulici, Benedek Ramona, Cozmei Ana, Peterlician Flavia, Mihaela Persenea, Luminita Cornelia Kypraios, Pavel Alexandra

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.