facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-10-22
Vizualizari: 1013
Comentarii: 0

Printre cele mai frecvente simptome produse de creșterea tensiunii arteriale se numără: cefaleea (durerea de cap), tulburările de vedere (fosfene - steluțe verzi), tulburările de auz (acufene – țiuituri în urechi) și amețelile. Gestionarea valorilor tensiunii arteriale - în cazul hipertensiunii nou depistate, fără complicații - se poate face cu remedii din plante medicinale.

Specialiștii Fares au creat o rețetă complexă de extracte, uleiuri esențiale și plante, care generează eficiență și efect rapid, ducând la reducerea valorilor tensiunii arteriale până la normalizarea lor. Fitotensin Forte se recomandă persoanelor cu hipertensiune esențială gradul I, de novo, cu valori ale tensiunii arteriale până la 160/100 mmHg, necomplicată, cu risc cardiovascular scăzut sau mediu, vârsta peste 18 ani.

Înscrie-te în concursul “Ajută-ți natural inima!” și poți câștiga unul dintre cele 10 premii pentru sănătatea ta.

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa la concurs trebuie să ne lași aici pe site, în secțiunea de comentarii, răspunsul la următoarea întrebare:

Când se recomandă produsul Fitotensin Forte?

 

Ce poți câștiga?

Premiul I – Un electrocardiograf si tensiometru (2 in 1) – pentru monitorizarea tensiunii arteriale si detectarea aritmiilor.

electrocardiograf si tensiometru

Premiile II si III – Tensiometru electronic de braț, ce asigură acuratețe monitorizării tensiunii arteriale.

tensiometru de brat

7 Premii mici – Brațară fitness (printre funcțiile brățării se numără monitorizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, somnului și caloriilor), alăuri de o cutie de Fitotensin Forte cps.

brataraC47-cps-Fitotensin-Forte-3D-2018

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Perioada de desfășurare a concursului: 25.10 -04.11.2018

Cei 10 câștigători vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți prin random.org in data de 05.11.2018 și vor fi afișați pe pagina concursului.

*Citește regulamentul concursului AICI

 

Câștigători

Premiul I: Iepure Ana Mirela

Premiul II: Persenea Mihaela

Premiul III: Malina Enea

Premii mici: Oltean Anca Elena, Andreea Sabina Scripcă (în curs de validare), Carmen Calimandruc, Trimbitas Iulia, Stefania Andrada, Tanasa Cati, Bacso Anna.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri