facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-11-19
Vizualizari: 963
Comentarii: 2

Când vine vorba de tuse, Plantusin sirop și-a dovedit eficiența în cei 25 de ani de utilizare, fiind una dintre cele mai vechi rețete românești de sirop. Conține plante medicinale tradiționale românești, precum scaiul vântului, cimbrișor, muguri de pin, tei și pătlagină. Astfel, siropul Plantusin acționează atât în tusea seacă (datorită teiului și cimbrisorului), prin efect de calmare, cât și în tusea productivă (datorită pătlaginii, mugurilor de pin și scaiului vântului) prin efect fluidificant care favorizează expectorația.

Înscrie-te în concursul “Scapă de tuse cu Plantusin sirop” și poți câștiga unul dintre cele 10 premii pentru sănătatea ta.

 

Ce trebuie să faci?

Acest concurs este adresat exclusiv medicilor, personalului din farmacii si magazine naturiste.

Pentru a participa la concurs trebuie să ne lași aici pe site, în secțiunea de comentarii, răspunsul la următoarea întrebare:

În cazul cărui tip de tuse se recomandă Plantusin sirop?

 

Ce poți câștiga?

Premiul I – O pătură electrică, potrivită în sezonul rece.

patura electrica

Premiile II si III – Câte o cutie cu șosete Happy Socks (unisex), pentru menținerea căldurii corpului și confortului propriu.

happy socks

7 Premii Plantusin – Fiecare premiu include o cană Plantusin, alături de un sirop Plantusin 250 ml, un ceai doză Plantusin și comprimate Plantusin (pentru Gât și Calmant). 

Cana Fares Sticla-Sirop-Plantusin-2018-25-aniPlantusin (antibronșic), R26, ceai la plicPlantusin pentru gât, R13, comprimate masticabilePlantusin Calmant 3D 2017 2

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

 

Perioada de desfășurare a concursului: 22.11 -02.12.2018

Cei 10 câștigători vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți prin random.org in data de 03.12.2018 și vor fi afișați pe pagina concursului.

*Citește regulamentul concursului - AICI.

 

Câștigători

Premiul I: Mangu Alina

Premiul II: Ștefania Persenea

Premiul III: Baltei Carmen

Premii mici: Nasaudean Carmen, Kuczora Anamaria,Donoi Roxana Elena, Nagy Elena, Ionela Marculescu, Iacob Mariana, Andronache Cristina.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

As dori și eu cana fares...cum procedez ?

Raspuns Fares: Bună ziua. Din păcate perioada de desfășurare a concursului CÂȘTIGĂ PREMII CU PLANTUSIN SIROP! a fost 22.11 -02.12.2018. Dacă urmăriți în continuare paginile noastre, vom anunța și alte concursuri și posibilități de câștig. Vă dorim toate cele bune!
Mărunțel Nicolae
30 Ianuarie 2024
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri