facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-12-03
Vizualizari: 720
Comentarii: 0

În România, studiile arată că durerea de cap este cea mai frecventă formă de durere, afectând 83% dintre români.

Durerea de cap poate varia de la o formă ușoară la severă și, de obicei, apare pe ambele părți ale capului. Unele zone specifice în care pot apărea dureri de cap sunt fruntea, tâmplele și zona cefei. Cea mai comună formă de cefalee este durerea de cap resimțită ca o tensiune.

In migrenă, durerea de cap este mult mai intensă, are caracter pulsatil, localizată doar pe o parte a capului, durează de la 4 la 72 de ore, este insoțită de greață, vărsături, amețeli; Adesea, senzația dureroasă începe dimineața.

 

Specialiștii Fares au creat un remediu natural din uleiuri esențiale, rapid și eficient în combaterea durerilor de cap și a migrenelor, fără reacții adverse. Algoplant asociază 9 uleiuri esențiale, riguros caracterizate botanic și biochimic, asigurând un efect crescut. Efectul antialgic este obținut atât prin acțiunea antiinflamatorie intensă, cât și prin acțiunea directă asupra receptorilor specifici durerii. Efectul și absorbția rapidă se datorează compoziției de uleiuri esențiale (de mesteacăn galben, de turmeric, de lavandă, cuișoare etc.), la care se adaugă acțiunea antiinflamatoare și analgezică a uleiului de negrilică.

Evaluarea clinică a remediului a evidențiat eficiență în cazul cefaleei în 83% din cazuri, iar în cazul migrenei în 80% din cazurile monitorizate; efectul se instalează în maxim o oră. La pacienții cu migrene, prin administrarea timp de 10 zile s-a obținut profilaxia crizelor migrenoase (durere, greață, vărsături) în 90% din cazuri.

 

Înscrie-te în concursul “Fără dureri de cap. Alege Algoplant!”!” și poți câștiga unul dintre cele 10 premii pentru sănătatea ta.

Ce trebuie să faci?

Acest concurs este adresat exclusiv medicilor și personalului din farmacii și magazine naturiste.

Pentru a participa la concurs trebuie să ne lași aici pe site, în secțiunea de comentarii, răspunsul la următoarea întrebare:

Ce beneficii are produsul Algoplant?

 

Ce poți câștiga?

Premiul I – Un robot de aspirare Samsung

robot de aspirare

Premiile II si III – Câte un robot de bucătărie.

robot la bucatarie

7 Premii  – Fiecare premiu conține un set de 2 perne, alături de o cutie de Algoplant.

set perne3D-ALGOPLANT'18

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

 

Perioada de desfășurare a concursului: 06 - 13.12.2018

Cei 10 câștigători vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți prin random.org in data de 14.12.2018 și vor fi afișați pe pagina concursului.

*Citește regulamentul concursului - AICI.

 

Câștigători

Premiul I: Hanga Mihaela

Premiul II: Benedek Ramona

Premiul III: Nasaudean Carmen

Premii mici: Grigorascu Lucica, Apostol Iulian, Alina Alina, Persenea Stefania Andrada, Marinela-Olivia Gabor, Iulia Trimbitas, Aurelia Trimbitas.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri