×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Complicațiile colesterolului mărit

Știri

Creșterea colesterolului peste valorile considerate normale nu este însoțită de simptome, doar analizele de sânge pot evidenția această creștere. Colesterol mărit poate duce însă la numeroase complicații. Acestea pot varia de la simpla depunere a colesterolului pe vasele de sânge, până la formarea plăcilor de aterom. Dacă plăcile devin foarte groase produc înfundarea totală sau parțială a arterelor proces numit ateroscleroză.  În funcție de localizare pot fi afectate arterele coronare, aorta abdominală, arterele celebrale sau arterele picioarelor. Astfel apar complicații precum tromboza, arteriopatia obliterantă la nivelul picioarelor, accidente vasculare cerebrale sau infarct miocardic.

Pentru a preveni apariția acestor complicații va recomandăm un tratament de durată care să constea în administrarea alternativă la 3 luni a capsulelor Colesterol și Anghinare cu frunze de măslin, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. În paralel cu acestea, pentru protecția vaselor de sânge, este bine să asociați capsulele Antioxidant-Antiaging, câte o capsulă de 3 ori pe zi și ceai Antioxidant, 3 căni pe zi.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.