Combaterea pe cale naturală a temperaturii crescute la sugari și copii mici – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Combaterea pe cale naturală a temperaturii crescute la sugari și copii mici

Sfaturi Practice

 

Febra este unul dintre cele mai frecvente simptome care sperie părinții bebelușilor. Febra este  comună pentru numeroase boli, dar poate fi declanșată şi de erupția dinților, poate fi  o reacție postvaccinală, la insolație, deshidratare, îmbrăcarea excesivă a copilului sau la temperatura prea mare din cameră.

Febra la sugari și copii mici este întotdeauna un semnal de alarmă. Reprezintă modul prin care organismul luptă pentru a se apăra de infecții, şi din acest motiv folosirea remediilor naturale este recomandată ca primă alegere.

La Orăștie am realizat singura gamă specială pentru Mami și Bebe de produse naturale cu acţiune blândă dar eficientă, din plante alese cu grijă, astfel încât să fie potrivite pentru sugari,  copii mici.

Dintre produsele acestei game fac parte supozitoarele Fitofebril, dedicate special sugarilor și reprezintă alternativa naturală pentru scăderea temperaturii. Plantele medicinale  din compoziția acestui remediu natural (trifoiștea de baltă, gențiana, țintaura, frunzele de coacăz, măslinul și fructele de noni) au acțiune antibacteriana, antifebrila, antiinflamatorie fiind recomandate în stările febrile ale micuților. Se pot administra  încă de la vârsta  de 3 luni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.