facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-05-04
Vizualizari: 534
Comentarii: 0
Combate eficient stările de greață și vărsăturile asociate sarcinii

Poți combate eficient stările de greață și vărsăturile asociate sarcinii cu ajutorul unui produs natural – EMETOFIT, comprimate masticabile pentru femei însărcinate, din gama Mami și bebe. În compoziția acestuia regăsim extract de fructe de chimion, de roiniţă, ulei esenţial de lămâie, tinctură de propolis și rizomi de ghimbir, plante cu acțiune antiemetică și  antispastică.tratament din plante

Testarea eficienței terapeutice a produsului EMETOFIT s-a realizat pe un lot de 140 de femei însărcinate care prezentau senzație de greață, vărsături, rău de mișcare și alte simptome. Acestea au luat câte 1 comprimat la nevoie, până la 6- 8 comprimate/zi.

În urma tratamentului cu EMETOFIT comprimate masticabile, s-a constatat dispariția simptomatologiei la 80% dintre femeile monitorizate, respectiv ameliorarea acesteia la 99,29%.

S-a constatat dispariția senzației de greață în procent de 57,35%, și ameliorarea acesteia în procent de 39,71% după administrarea primului comprimat.

Vărsăturile au dispărut la 73,26% dintre femei.

54 de viitoare mămici aveau asociată sarcinii, senzația de rău de mișcare, aceasta dispărând în urma administrării comprimatelor EMETOFIT în procent de 62,96%.

Produsul a fost bine tolerat și nu a prezentat reactii adverse.

EMETOFIT comprimate masticabile pentru femei însărcinate, s-a dovedit a fi eficient și cu efect rapid în combaterea stărilor de greață și a vărsăturilor asociate sarcinii, are un gust placut, și este foarte ușor de administrat.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri