facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-09-28
Vizualizari: 1160
Comentarii: 0
Colon sănătos, remediu natural pentru colonul iritabil

reduce simptomele colonului iritabilSindromul de Colonul Iritabil este o tulburare funcţională digestivă manifestată prin dureri abdominale care dispar după eliminarea scaunului, balonare și alternanța diaree-constipație, pe o perioadă de cel putin trei luni, la persoane cu un colon considerat anormal de sensibil. Această boală afectează mai frecvent persoanele cu vârstă între 20-50 de ani, mai ales femei. Apare pe un fond de stres, hipersensibilitate, fluctuații hormonale asociate cu anumite greșeli alimentare.

Formele ușoare ale Sindromului de Colonul Iritabil pot fi adesea controlate prin buna gestionare a stresului și prin adecvarea dietei și a stilului de viață.

Pentru eliminarea simptomelor acestei afecțiuni și a fondului de hiperreactivitațe la stres, puteți apela la capsule COLON SĂNĂTOS, concepute special de echipa de cercetare de la laboratoarele Fares Orăștie pentru persoane cu Sindromul de Colonul Iritabil. Acestea conțin valeriană, sunătoare, mentă, obligeană, volbură, lavandă, scorţişoară şi frunze de măslin.

Valeriana și obligeana au efect calmant și relaxant asupra musculaturii netede a tractului intestinal, în timp ce sunătoarea şi lavanda au efect antidepresiv, antidureros și de reglare a sistemului nervos vegetativ, astfel reduc hiperreactivitațe la stres.

Colicile și balonarea sunt eliminate prin acțiunea antispastică și carminativă (de eliminare e gazelor intestinale) conferită de mentă, obligeană, lavandă şi scorțișoară.

Peristaltismul intestinal și alternanța diaree-constipație este reglată de volbură, frunze de măslin și mentă.

Capsulele COLON SĂNĂTOS au fost administrate, ca unic tratament, la un lot de pacienți cu sindrom de colon iritabil, timp de o lună. În urma tratamentului au dispărut colicile abdominale și balonarea, s-a reglat tranzitul intestinal, s-a ameliorat starea psihică la toți pacienții monitorizați, aceștia nemaiavând nevoie să asocieze alt tratament alopat.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri