facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-01-05
Vizualizari: 2759
Comentarii: 4
Colesterolul crescut – Solutia naturala pentru normalizarea valorilor

CAPSULE COLESTEROL 1&2 – concept unic al echipei noastre de cercetare pentru tratamentul natural de lungă durată cu scopul normalizării valorii colesterolului.

Este vorba despre 2 produse cu aceeaşi recomandare – valori crescute ale colesterolului sanguin, cu formule diferite şi eficienţă similară. Astfel se asigură tratamentul a la long care contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului şi stimulează metabolismul lipidelor şi colesterolului.

Colesterol 1&2- capsule au eficienţă confirmată pentru scăderea colesterolului. Mecanismul de acţiune este similar al statinelor– reduc biosinteza de colesterol în organism, dar nu afectează ficatul.colesterol

Pentru scăderea colesterolului şi trigliceridelor se poate realiza un tratament de lungă durată prin administrarea capsulelor Colesterol 1 cu capsulele Colesterol 2 în cure alternative de 3 luni.

Puteţi începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanţa între ele de 3 luni.

Datorită formulelor complexe au mai multe avantaje - susţin digestia şi metabolizarea normală a lipidelor şi a colesterolului la nivel hepatic, ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardio-vascular şi reduce riscul depunerii de colesterol pe pereţii vaselor sangvine, protejează ficatul, favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale.

Se pot face scheme complete de tratament care pe lângă dieta si capsule Colesterol 1 si 2, pe tot parcursul curei asociază ceaiul Colesterol-M103/M102 sau ceaiul Colesterol (reţeta monahală)-M 104.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Nu mai faceți aceste capsule?

Raspuns Fares: Buna ziua. Am ramas la formula imbunatatita a capsulelor Colesterol.
Camelia
14 Aprilie 2022

Bună! Oare e problemă dacă s-au luat pastilele colesterol 1 și 2 împreună dimineața și 2 dupămasă?

Raspuns Fares: Nu este nicio problema.
Ioana
9 Noiembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri