facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-29
Vizualizari: 648
Comentarii: 0
Ciupercile medicinale şi imunitatea

Făcând parte din minunata lume a plantelor medicinale, ciupercile medicinale sunt folosite pentru a trata şi preveni o gamă largă de boli, prin utilizarea lor ca modulatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanți.

Pentru persoanele care au imunitatea foarte scazută recomand CAPSULE IMUNITATE CU 7 CIUPERCI, reţetă a echipei de cercetare Fares. Aceste capsule, unul dintre remediile naturiste cele mai complexe pentru imunitate, conţin:cresterea imunitatii

Reishi (Ganoderma lucidum), care conține aproximativ 400 de diferiţi compuşi bioactivi, ce îi conferă numeroase efecte farmacologice: imunomodulator, chimio- şi radio-protector, antihepatotoxic, antioxidant, antialergic, adaptogen, precum şi protecţia împotriva deteriorării ADN-ului.

Shitake nu este doar o ciupercă medicinală, ci şi un excelent aliment, folosit pe scară largă în Japonia. Este frecvent utilizată pentru stimularea sistemului imunitar, tratamentul infecţiei cu HIV şi al tumorilor.

Maitake este cunoscută mai ales pentru proprietăţile sale puternic imunostimulatoare, antioxidante şi antitumorale.

Cordyceps a devenit foarte populară în tratamentele naturiste datorită capacităţii sale de a spori rezistenţa fizică, fiind utilizată de către sportivii olimpici. Este recomandată ca stimulent al sistemului imunitar, în tratamentul astmului şi al tumorilor.

Ciuperca de mesteacăn are o activitate puternic antioxidantă. Conţine doi compuşi care au demonstrat capacitatea de a induce distrugerea anumitor linii celulare maligne.

Coriolus versicolor a dat rezultate foarte bune în tratamentul mai multor tipuri de tumori: pulmonare, mamare, hepatice şi de prostată. În combinaţie cu chimioterapia, a dovedit că reduce în mod semnificativ efectele secundare ale acesteia.

Iasca prezintă, în multe studii recente, un puternic efect antiviral, antibacterian şi imunostimulent.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri