facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-03-23
Vizualizari: 705
Comentarii: 0
Circulație cerebrală și memorie

Sănătatea creierului este strâns legată de circulația cerebrală. Sângele furnizează creierului oxigenul și nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa optim. Un stil de viață stresant, alimentația nesănătoasă, fumatul, bolile cronice precum diabetul, afectiunile cardiovasculare, etc., pot produce tulburări circulatorii cerebrale. Făcând mai multă mișcare si adoptând o dieta care să conțină alimente bogate în substanțe nutritive și vitamine, putem preveni aceste tulburari.

Natura, plantele medicinale, vin să ne ajute in prevenirea si ameliorarea acestor probleme, favorizand echilibrarea circulației cerebrale.

CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE capsule, formula imbunatatita prin cresterea cantitatii de extract de ginkgo biloba, contin si bacopa monnieri, rozmarin, obligeana si saschiu. Prin asocierea acestor plante medicinale de calitate si in proportii optime, se obtine un efect puternic de stimulare a circulației cerebrale, tonic nervos, de îmbunătățire a capacitatii de învățare si memorare. De asemenea, creste atenția și concentrarea iar efectul antioxidant confera protectie celulelor nervoase prevenind imbatranirea acestora.

Este un produs 100% natural, fara excipienti adaugati, adica fara amestecul de substante chimice folosit pentru a facilita administrarea, conservarea sau transportul principiilor active in organism. Astfel putem sublinia sursa 100% naturala a ingredientelor in Circulatie cerebrala si memorie capsule.ajuta la mentinerea memoriei

Conform studiilor, extractul uscat de frunze de Ginkgo biloba EGB 761 (cu 24% flavone si 6% lactone terpenice) îmbunătățeste microcirculația sângelui, crește toleranța la hipoxie, crește capacitatea de învățare și eficienta memoriei, are acțiune neuroprotectoare.

Prin cantitatea actuala de extract natural, per capsula - 120 mg, se asigura doza optima si necesara pentru eficienta crescuta din punct de vedere al imbunatatirii circulatiei cerebrale, eficienta obtinuta la doza de 1 maxim 2 capsule/zi.

Asocierea cu rozmarinul si obligeana contribuie la imbunatatirea functiei cerebrale.

Bacopa monnieri, este eficienta pentru îmbunătățirea memoriei și a reamintirii faptelor – memoria recenta, avand si proprietati anxiolitice si antidepresive. Saschiul prin continutul de vincamina sustine sănătatea mentală.

Maté este tonic nervos, îmbunătățeste energia mentală, calitatea și capacitatea de concentrare datorita compozitiei extrem de bogate si complexe.

CIRCULATIE CEREBRALA SI MEMORIE capsule, prin cele 6 plante medicinale care acționează sinergic, se recomanda in caz de insuficiență circulatorie cerebrală, tulburări de memorie, atentie si concentrare, pentru stimularea procesului de invatare.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri