facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-10
Vizualizari: 1149
Comentarii: 0
Cinci plante medicinale care înving o bacterie care induce gastrită și ulcer gastro-duodenal

Helicostop este un remediu natural constituit din plantele medicinale (Hydrastis canadensis, rădăcină de mastic, muguri de plop, lichen de piatră și ulei esențial de cuișoare), ușor de administrat și fără efecte adverse.

Este tratamentul de elecție pentru pacienții care nu tolerează tripla terapie clasică.  Administrarea repetată nu produce rezistență și nu afectează flora comensală.

 Hydrastis canadensis are acțiune inhibitoare asupra Helicobacter pylori, la care se adaugă în mod sinergic acțiunea antimicrobiană a masticului, lichenului de piatră și a eugenolului din uleiul esențial de cuișoare.

Răşina de mastic provine de la o specie de arbore de fistic (Pistacia lentiscus)   utilizată tradițional în afecțiuni gastrice de peste 2500 ani, fiind menționată de Hypocrate, Dioscorides, Galenus.

Lichenul de piatră, cunosut şi sub denumirea de muşchi de Islanda, conține principii active cu rol antimicrobian. Datorită cantităţii mari de mucilagii, care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector, lichenul de piatră este utilizat în cazul gastritelor, esofagitelor, ulcerului gastric şi duodenal.

Mugurii de plop sunt  numiţi şi propolis vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a demonstrat  ca are 3 componente cu proprietăţi antibacteriene asupra unui spectru larg de germeni patogeni, inclusiv asupra Helicobacter pylori.

Uleiul esenţial de cuişoare are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg. A demonstrat acţiune inhibitorie asupra dezvoltării Helicobacter pylori. În plus are efect antiinflamator şi anestezic local.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri