facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-07-30
Vizualizari: 789
Comentarii: 0
Cele mai săţioase şi sănătoase gustări

Eşti la cură de slăbire, însă îţi este în permanenţă foame şi stai cu gândul numai la mâncare? Acest lucru se poate întâmpla pentru că nu mănânci când trebuie şi ce trebuie. E bine să alegi alimente care conţin puţine calorii, dar multe fibre, proteine şi uleiuri care îţi oferă o senzaţie de saţietate pentru mult timp.

Cele două gustări dintr-o zi sunt foarte importante pentru că îţi ţin foamea-n frâu şi te ajută să nu mănânci prea mult la mesele principale (prânz şi cină). În mod normal, orele pentru gustare sunt 10.00 şi 16.00. Ce poţi să consumi atunci? Cu siguranţă nu fursecuri, produse de patiserie, chipsuri şi biscuiţi cu ciocolată. Cu totul alte alimente se regăsesc în meniul nostru pentru gustare. Iată ce-ţi recomandăm.

Iaurtul natural. Conţine proteine şi grăsimi, care oferă o senzaţie de saţietate şi ajută la refacerea florei intestinale.

Fructele oleaginoase. Sunt cele mai potrivite gustări pe care le poţi purta şi în geantă, pe stradă, pe căldură. Nucile, migdalele, caju, seminţele de dovleac conţin uleiuri sănătoase, proteine şi fibre care reglează nivelul zahărului din sânge şi dau senzaţia de saţietate. Nu mânca o pungă întreagă (conţin, totuşi, calorii). Doar un pumn din astfel de fructe e suficient.

Biscuiţii din ovăz. Dacă ţi-i prepari tu în casă, din făină integrală, fără zahăr şi unt, biscuiţii sunt o gustare perfectă. Conţin carbohidraţi cu absorbţie lentă, care asigură o senzaţie de saţietate pentru mult timp.ceai verde natural

Merele. Sunt bune şi de foame, şi de sete. Fibrele pe care le conţin îţi potolesc foamea dintre mese şi conţin doar 58 de calorii/100 g.

Bananele îţi asigură şi ele „plinul” până la următoarea masă. Sunt hrănitoare, săţioase şi calmante pentru stomac.

Grepfrutul. Chiar dacă nu schimbi nimic altceva la stilul tău alimentar, dacă mănânci o jumătate de grepfrut înaintea fiecărei mese principale, poţi slăbi o jumătate de kilogram pe săptămână (potrivit unor cercetări). Acest fruct conţine 90% apă, care îţi umple stomacul şi, astfel, vei mânca mai puţin.

Ceaiurile. Sunt cel mai de preţ aliat atunci când simţi că ţi se face foame. Lichidul călduţ umple şi calmează stomacul, reducând senzaţia de foame. La gustarea din prima parte a zilei e recomandată o cană de ceai verde. Plin de antioxidanţi, el arde grăsimile şi topeşte în special colăceii din jurul taliei. Alte ceaiuri care dau senzaţia de saţietate sunt ceaiurile de soc, urzică, rădăcină de cicoare.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri