facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-08-22
Vizualizari: 2153
Comentarii: 0
Cele mai puternice tincturi care întăresc imunitatea

Există o cale simplă, rapidă și cu efecte vizibile pentru întărirea imunității – tincturile. Aceste extracte din plante obținute prin combinarea cu alcool înmagazinează în doză concentrată tot ce-i mai bun din plantă. Doar câteva picături pe zi, în cure de 3-4 săptămâni, pot face minuni. Asta dacă, pe toată perioada curei, ai grijă să te odihnești mai mult, să mănânci sănătos, să faci mișcare.

tincturaTinctura de echinacea

Are proprietăți antifungice și imunostimulatoare, tratează virozele respiratorii, gripa, stările de oboseală. Echinacea este, de fapt, în topul plantelor care stimulează imunitatea. E bine să fie luată preventiv, o linguriță de tinctură dimineața și una seara. În cazul în care ești deja răcit sau în convalescență, poți luat câte o linguriță la 3-4 ore, apoi se reduce doza la 2 lingurițe pe zi.

Tinctura de propolis

Este un medicament complex și puternic pentru o gamă largă de probleme. Fiind unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, tratează cistite, anexite, dureri în gât, tuse, răceli, inclusiv acneea. Însă cel mai important, activează sistemul imunitar. Se administrează 30-40 de picături de tinctură într-o linguriță de miere, de trei ori pe zi, în cure de 3-4 săptămâni. O astfel de cură mărește producția de celule specializate ale sistemului imunitar, pe care le face mai rezistente. Tinctura de propolis nu se ia diluată în apă deoarece anumite substanțe din compoziția sa, în contact cu apa, se întăresc și trec prin organism fără niciun efect.

Tinctura de usturoi

Este antibacteriană, antivirală, antimicotică, hipoglicemiantă, stomahică, antispastică, antioxidantă, antitumorală, expectorantă, sedativă și multe altele. Dar, în același timp, este excelentă în stimularea imunității. Poți să-ți prepari în casă o astfel de tinctură, ținând la macerat în alcool, timp de 15 zile, 2-3 usturoi pisați. Se consumă câteva picături diluate într-un păhărel cu apă călduță, dimineața, pe stomacul gol.

Tinctura de cătină

Fructele de cătină sunt considerate printre cele mai complete polivitamine naturale. Concentrația ridicată de vitamina A și betacaroten fac din micile bobițe portocalii un puternic antioxidant natural și un excelent imunostimulator. Tratează cu succes un spectru larg de boli, de la anxietate, depresie, anemii, până la afecţiuni ale splinei, probleme hormonale la bărbaţi şi la femei, hepatită, pneumonie, gripă, diaree, ulcer, gingivite. Tinctura ajută la detoxifierea și îmbunătățirea funcției hepatice, crește imunitatea și accelerează procesul de recuperare după o boală, regenerează celulele și încetinește îmbătrânirea, ba chiar, administrată cu regularitate, ajută la prevenirea cancerului.  Se consumă două linguriţe dimineaţa şi două seara, amestecate cu miere.

Tinctura de arnică

Are proprietăţi asemănătoare cu cele ale echinaceei, tratează răcelile, afecţiuni ale căilor respiratorii şi durerile în gât, când se face gargară cu o linguriţă de tinctură diluată în apă. Pentru creşterea imunităţii, se iau circa 30 de picături diluate în apă, dimineaţa, pe stomacul gol.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri