facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 1725
Comentarii: 0
Cele mai plăcute tratamente pentru prostată. Niciun bărbat nu le poate refuza

Când eşti bolnav şi te doare ceva, niciun tratament, în special medicament, nu poate fi plăcut. La bărbaţi, problemele cu prostata sunt cele mai uzuale, dar şi printre cele mai de temut. Tocmai de aceea îţi propunem câteva remedii naturiste care cu siguranţă te vor încânta.

Vinul şi berea

Ei, ăsta da tratament! Cercetările au stabilit că un consum moderat de băuturi fermentate ar putea reduce riscul hipertrofiei prostatei şi atenua simptomele neplăcute la urinare. De asemenea, vinul sau berea relaxează muşchii, inclusiv pe cei implicaţi în procesul de urinare. Reţine totuşi cuvântul „moderat”! Nu trebuie să depăşeşti 1-2 pahare pe zi! Alcoolul poate, totuşi, irita vezica. Băuturile spirtoase sunt total nerecomandate. În cazul în care suferi de alte boli şi urmezi tratament medicamentos, consultă medicul înainte de a te orienta spre acest leac.

Sexul

Ejaculările regulate sunt benefice deoarece reduc presiunea internă din zona prostatei. În acelaşi timp, contracţia muşchilor din jurul prostatei stimulează circulaţia sangvină şi previne inflamarea. Astfel, folosit cu „conştiinciozitate” pe termen lung, remediul acesta previne apariţia bolii şi contribuie la sănătatea prostatei. Iată un argument pe care i-l poţi expune cu toată încrederea partenerei tale de viaţă.

O plimbare în parc

Las-o mai moale cu statul la televizor sau la birou, pe scaun. Poziţia în şezut obstrucţionează circulaţia sângelui şi pune presiune în zona prostatei. Mişcarea este deosebit de benefică. O simplă plimbare în parc de o oră te va face să te simţi mult mai bine.

Răsfăţ într-o baie caldă

Apa fierbinte îţi ia durerile cu mâna. Dacă stai cufundat în cadă 15-20 de minute, circulaţia sângelui din zona prostatei se va îmbunătăţi, ducând la reducerea inflamaţiei. În acelaşi timp, o baie caldă e leac şi împotriva stresului, acesta fiind un duşman de temut nu doar al prostatei, ci şi al sănătăţii organismului în general. Aşadar, adaugă în apă câteva picături de ulei esenţial de Ylang-Ylang sau de melissa, cu efect relaxant, calmant.

Ați folosit până acum tratamente naturiste pentru vindecarea afecțiunilor?

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri