facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-04-08
Vizualizari: 7421
Comentarii: 1
Cele mai eficiente antibiotice naturale

Antibioticele sunt folosite pentru a ucide sau inhiba creșterea bacteriilor, existând de secole. Antibioticele originale proveneau din surse naturale, fiind tratamente naturiste cu rol antibacterian eficient.

Efectele antibiotice ale plantelor

Anumite extracte din plante, uleiuri esențiale și alimente au proprietăți antibacteriene, împiedicând creșterea bacteriilor. Aceste proprietăți ale plantelor, sau a alimentației bazată pe plante, pot fi considerate adevărate tratamente naturiste.

De exemplu, extractul de afine conține atât compuși antibacterieni, cât și antioxidanți, ceea ce îl transformă într-un remediu perfect pentru infecțiile tractului urinar.

De asemenea, unele ierburi sau alimente, pot avea un rol antibacterian puternic, fiind adevărate antibiotice. Studiile au dovedit tratamentele naturiste pe bază de plante pot fi la fel de eficiente ca un antibiotic în tratarea unei afecțiuni a intestinului subțire.

Iată câteva dintre antibioticele naturale populare care se pot utiliza în tratamente naturiste.

Extractul de usturoi

Extractul de usturoi are proprietăți antibiotice, fiind eficient împotriva bacteriilor. Usturoiul este deseori recomandat țn tratamente naturiste, fiind sigur de ingerat.

Mierea de albine

Mierea este unul dintre cele mai vechi antibiotice cunoscute, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri în tratamente naturiste. Egiptenii foloseau frecvent mierea un antibiotic natural și protecție pentru piele.

Mierea conține peroxid de hidrogen care are proprietăți antibacteriene. De asemenea, mierea are un conținut ridicat de zaharuri și un pH scăzut, ajutând la deshidratarea și uciderea bacteriilor și grăbind procesul de vindecare. Aceasta se poate utiliza pentru vindecarea rănilor tonic digestivinfectate prin aplicare topică, sau se poate consuma pentru diferite afectíuni interne.

Uleiul esential de cimbru

S-a dovedit că uleiul esențial de cimbru are un puternic rol antibacterian, fiind deosebit de util împotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Extractul de tămâie

Mulți oameni sunt familiarizați cu utilizarea tămâii în tratamentele naturiste, acesta având o mare capacitate de a elimina germenii nocivi. Studiile au relevat faptul extractul de tămâie poate ucide agenți patogeni precum E coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa sau Candida albican.

Ulei esențial de oregano

Uleiul esențial de oregano conține carvacrol – o substanță cu un puternic rol antibacterian și cu proprietăți terapeutice importante care ajută la vindecarea infecțiilor organismului.

Uleiul esențial de oregano se mai poate pulveriza în aer pentru a ajuta la curățarea infecțiilor nazale și a sinusurilor, sau pentru a eradica bacteriile din casă.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Am scăpat de viroza cu biomicin picături

Gotac Rodica
4 Decembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri