facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-03-18
Vizualizari: 4239
Comentarii: 0
Cele mai bune ceaiuri antistres

Când te simți agitat, nervos, obosit și stresat, când nu poți să adormi seara, numai gândul la un ceai călduț, aromat, parcă te face să te simți mai bine. Mai mult decât atât, anumite ceaiuri, datorită principiilor active din plantele conținute, au efect adaptogen, tonic, stimulează concentrarea și îmbunătățesc calitatea somnului.

În prima parte a zilei ai nevoie de ceaiuri care revigorează organismul și îmbunătățesc atenția și concentrarea. Ceaiul de roiniță reduce neliniștea și stresul, cel de măghiran produce un efect de liniștire asupra sistemului nervos vegetativ, ajută în caz de suprasolicitare și stres, benefic pentru o digestie sanatoasaiar cel de rădăcină de ginseng este revigorant și tonic, întărește organismul, îmbunătățește adaptarea la stres, crește puterea de lucru și de concentrare. În același timp dă putere fizică în stări de oboseală și slăbiciune. Tot în prima parte a zilei, în loc de cafea, bea un ceai verde. Revigorează la fel de bine organismul, L-teanina din compoziție potențează activitatea neuronilor, îmbunătățeste viteza de reacție, memoria, atenția. În plus, ajută la detoxifiere și la eliminarea kilogramelor în plus. Multe persoane se confruntă cu stări de greață și cu neplăceri digestive din cauza emoțiilor cauzate de stres. În acest caz, salvarea vine de la ceaiul de mentă, care rezolvă ambele probleme. Poți încerca ceaiuri Antistres, ce conțin o concentrație optimă de plante cu acest efect.

Spre seară, ceaiurile trebuie să ajute organismul să-și dea „shut down”. Adică să se liniștească și să se pregătească de culcare. Ceaiul de sunătoare e folosit de sute de ani în insomnii, are efect relaxant asupra psihicului, reduce anxietatea și depresia. Ceaiul de roiniță liniștește și el sistemul nervos, scade tensiunea, tratează insomnia și durerile de cap. Nu putem să nu amintim de ceaiul de tei, un celebru remediu natural pentru stres și insomnie. Conține un compus numit farnesol, care conferă florilor proprietăți sedative, calmante. Alte ceaiuri bune de băut seara, înainte de culcare, sunt cele de passiflora, lavandă, vinăriță și schinduf. Multe din aceste plante se găsesc în tot felul de preparate naturale (ceaiuri, uleiuri esențiale și capsule Distonoplant) create pentru tratarea insomniei, reducerea stărilor de agitație nervoasă și iritabilitate.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri