facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-10-07
Vizualizari: 1404
Comentarii: 0
Cele mai bune antibiotice oferite de natură

Nu doar medicamentele făcute în laborator sunt sigure și eficiente. Ba de multe ori chiar nu sunt. Natura are, câteodată, leacuri mult mai bune. Trebuie doar să le cunoști și să crezi în ele. Iată, spre exemplu, antibioticele. Cele de sinteză au o mulțime de efecte adverse, iar bacteriile dezvoltă o permanentă rezistență la ele, lucru care nu se întâmplă cu cele naturale, pe bază de plante. Iată-le pe cele mai puternice.

Usturoiul

Potrivit cercetărilor, ar conține 39 de substanțe antibiotice care, împreună, tratează o gamă largă de infecții din organism. Cel mai cunoscut component, alicina, are efect împotriva stafilococului auriu, rezistent la unele antibiotice de sinteză. În plus, vine la pachet cu antioxidanții săi, care întăresc imunitatea. Consumă-l proaspăt, în mâncare, sau sub formă de infuzii, atunci când suferi de infecții respiratorii ori digestive.

Scorțișoara

Are acțiune antimicrobiană împotriva unor tulpini de bacterii rezistente la antibiotice. Cel mai puternic efect îl are sub formă de ulei esențial, însă e bine să adaugi pulberea în cât mai multe preparate, sau să o consumi sub formă de infuzie.

Propolisul

Poate distruge tulpini de E. coli și de stafilococ auriu, stimulează imunitatea, fiind extrem de eficient în cazul durerilor în gât și tusei.ulei esential a12

Uleiul de Ti-Tree

Planta din care provine se cheamă Melaleuca alternifolia, așa că nu îl confunda cu arborele de ceai din care se recoltează frunzele pentru ceaiul verde (și care se scrie tea-tree). Uleiul de Ti-Tree tratează infecții bacteriene, virale și fungice, fiind unul dintre cele mai puțin iritante uleiuri, putând fi administrat și copiilor mici.

Cuișoarele

Sunt printre cele mai puternice antibiotice naturale, în special folosite sub formă de ulei esențial. Conțin un compus numit eugenol, care combate infecțiile și inflamațiile, mai ales din sfera stomatologică.

Echinacea

De sute de ani, această plantă medicinală este folosită pentru tratarea mai multor tipuri de infecții (inițial pentru difterie, septicemie etc.). În prezent, echinacea este folosită sub formă de ceai, tinctură și capsule mai ales în tratamentul gripei și răcelilor, grație puterii sale de a întări imunitatea și a distruge cele mai periculoase forme de bacterii.

Alte antibiotice naturale remarcabile sunt uleiurile de rozmarin, oregano, cimbru, chimion, extractul din frunze de măslin sau mierea (în special cea de manuka).

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri