facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-07-24
Vizualizari: 3334
Comentarii: 0
Cele mai bune alimente dacă suferi de colon iritabil

Nu trebuie să recurgi la medicamente dacă suferi de colon iritabil. Leacul îl găseşti în alimentaţie. Nu are efecte adverse şi este la-ndemână. Iată care sunt cele mai bune remedii naturiste care te vor ajuta să ai o digestie uşoară.

-           Morcovii sunt un adevărat medicament pentru stomac. Pot fi consumaţi cruzi, goi sau în combinaţie cu alte legume.imbunatateste circulatia

-           Migdalele sunt şi ele excelente deoarece combat acumularea de gaze şi, în plus, au proprietăţi probiotice, adică ajută la creşterea nivelului de bacterii bune din tubul digestiv.

-           Seminţele de psyllium ajută la normalizarea tranzitului, fiind indicate atât în  cazuri de diaree, cât şi de constipaţie.

-           Un remediu naturist este cel cu seminţe de fenicul şi de chimen. Se beau circa trei căni de ceai pe zi, sub formă de infuzie.

-           Ceaiurile de mentă şi de ghimbir sunt şi ele de mare ajutor deoarece calmează durerea şi ajută la eliminarea gazelor, mai ales când sindromul colonului iritabil e însoţit de diaree.

-           Fibrele din legume şi fructe sunt foarte bune pentru cei care suferă de constipaţie. Dacă, în schimb, sindromul tău de colon iritabil se manifestă cu diaree, un consum mare de fibre de acest gen e posibil să agraveze situaţia.

-           Permise în alimentaţia ta sunt pâinea integrală, cartofii, orezul, alimentele gătite la grătar, la abur sau la cuptor.

-           Argila este şi ea un bun remediu naturist. Băută cu o jumătate de oră înainte de masă (o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă), absoarbe gazele şi reface flora intestinală.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri