facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-10-25
Vizualizari: 47125
Comentarii: 4
Cele 6 reguli de aur pentru o digestie sănătoasă

Multă vreme, creierul era considerat „organul suprem”, care „domnește” asupra întregului organism. Recent, însă, lumea medicală a început să acorde o mai multă atenție sistemului digestiv, considerat al doilea creier al nostru. S-a dovedit că sănătatea și boala depind de el într-o măsură covârșitoare. Ce, cât și cum mâncăm ne influențează un număr colosal de procese biologice care dictează, pe termen scurt sau lung, starea de bine trupească și sufletească. Pentru a-l ajuta să funcționeze în parametri normali și a avea o digestie sănătoasă, e bine să respecți 6 reguli universal valabile.

  1. Caută să mănânci cât mai sănătos, alimente cât mai „curate”, gătite corect, în casă. Evită prăjelile, fast-food-ul, mezelurile, dulciurile în exces, semipreparatele și produsele cu multe E-uri din magazine. Dieta unui om sănătos e bine să fie variată: fructe și legume proaspete, carne slabă, ouă și lactate, cereale integrale, uleiuri presare la rece, pește, nuci și alune, plante medicinale, ciuperci și multe alte alimente bogate în vitamine, minerale, oligoelemente.inlatura senzatia de greata
  2. În afară de ce mănânci, contează și cât de mult mănânci. Mesele copioase pun la grea încercare stomacul. Nu puțini sunt cei care, după masă, au o senzație de disconfort abdominal, balonare, greață. Primul sfat este să nu sari peste mese și să ajungi să-ți fie foarte foame. Apoi, să îți cunoști de fiecare dată limitele, să nu-ți vârfuiești farfuria. Mai degrabă, mănâncă încet, mestecă bine fiecare îmbucătură, în felul acesta trece suficient timp pentru a se instala senzația de sațietate. Dacă depășești măsura și ai o senzație de preaplin după masă, apelează la ajutoare din natură. Capsulele Digestie ușoară de la Fares conțin enzime vegetale similare celor secretate de pancreas - papaină din papaya și bromelaină din ananas, cu rol în digestia proteinelor și grăsimilor. În 15-20 de minute de la administrare ameliorează disconfortul abdominal, inlătură senzaţia de greaţă și de preaplin, reduc balonarea și ajută la eliminarea gazelor. Produsul are o eficiență clinica confirmată în caz de indigestie, după excesele alimentare, sau în cazul unei digestii lente.
  3. Atenție și la combinarea alimentelor din farfurie! Dacă amesteci mai multe tipuri de proteine, cu pâine și cartofi, mănânci apoi fructe pe post de desert și mai bei și două beri, nu-i de mirare că te doare burta, te balonezi și nu te simți bine.
  4. Respectă orele de masă, pentru a obișnui organismul cu o rutină. Ideale sunt 3 mese principale pe zi, eventual cu una sau două gustări ușoare.
  5. Cele 4 recomandări de mai sus se aplică oricui. A cincea, însă, vizează tocmai unicitatea fiecărui organism în parte. Fiecare dintre noi are propriile sensibilități și nevoi, propriile gusturi. Alimente care altuia nu-i provoacă nicio neplăcere ție îi cauzează diaree, balonare, indigestie. Trebuie să le identifici și să le eviți.
  6. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că există o strânsă legătură între sistemul digestiv și creier, psihic, emoții. Zâmbim când mâncăm o ciocolată, la fel de bine cum ne doare stomacul sau facem diaree când avem emoții intense. Pe fondul unei capacități reduse de adaptare la stres, se poate declanșa sindromul de intestin iritabil, una dintre cele mai răspândite afecțiuni intestinale, care se manifestă prin tot felul de neplăceri: crampe, balonare, tranzit accelerat sau constipație. Cum, de ce? Nu se știe exact. Tot ce poți să faci este să încerci să elimini stresul și anxietatea din viața ta, să eviți alimentele care îți provoacă neplăceri și să ții aproape remedii din plante cu efect antispastic, sedativ, reglator al tranzitului intestinal. Fares a creat, special pentru această problemă, Colon Sănătos - formule de ceaiuri și capsule Colon Sanatos care reduc disconfortul digestiv cu substrat nervos, calmează, reglează peristaltismul intestinal și ajută la eliminarea gazelor. Capsulele Colon Sănătos constituie un tratament natural al sindromului colonului iritabil, sigur și eficient conform evaluării clinice efectuate.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna ziua.Mama mea are 92 ani.de circa 2 saptamani, se simte rau dupa ce mananca(desi mananca putin si doar 2 mese pe zi. Spune ca simte un disconfort in capul pieptului. Am inceput sa ii dau Stomac sanatos, de la Fares, dar tot nu are o stare buna. Sa ii dau mai bine Colon sanatos ?

Raspuns Fares: Buna ziua. Este indicat un consult medical pentru a avea un diagnostic, apoi puteti sa reveniti pentru a va putea face recomandari adecvate. Multa sanatate!
Mirela
17 Octombrie 2022

Buna ziua,
Ma numesc Tarnica Ioana și am boala celiaca .M ar interesa sa știu dacă produsul conține gluten sau pe perioada procesului de fabricație întra în contact cu cereale care contin gluten.Multumesc!

Raspuns Fares: Acest produs nu contine gluten. Puteti administra fara probleme.
Tarnica ioana
8 Aprilie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri