facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-01-16
Vizualizari: 1369
Comentarii: 0
Ceaiuri pentru stimularea digestiei

Printre cele mai frecvente probleme de sănătate ale românilor se numără tulburările digestive.

Când mâncăm cantități prea mari de alimente sau prea repede, nu-i dăm stomacului ocazia de a procesa alimentele corect.

Consumul exagerat de alimente grase, prăjite sau picante poate contribui la apariția indigestiei; de asemenea consumul exagerat de cofeină, alcool, băuturi carbogazoase sau chiar fumatul pot genera indigestie.

Și cum vine perioada Sărbătorilor când facem uneori excese alimentare  ne este de folos  să știm cum ne păstrăm starea de bine și bucurie cu ajutorul unor ceaiuri și plăcute și eficiente.

Pentru a ajută ca digestia să se desfășoare corect, să nu avem acuze după servirea mesei și nutrienții să fie absorbiți la nivel intestinal, ceaiurile din plante medicinale, ne sunt de un real folos.

Astfel, Ceaiul Digestie ușoară conține anason, busuioc, cicoare, fenicul, lemn dulce, mentă și rozmarin și senna;  elimină disconfortul gastrointestinal, înlătură balonarea, stările de greață și durerile de cap de origine digestivă, astfel avem  un aliat de nădejde în caz de indigestie și după mesele copioase.

O ceașcă de Ceai  Digestiv Antibalonare stimulează secrețiile gastro-intestinale și  elimina greața, combate balonarea prin acțiunea complexă a plantelor din compoziție: cardamon, cătușnică, anason, chimion, coriandru, ghimbir, mentă, roiniţă, rostopască, salvie, ajutând ca  digestia să fie eficientă.

Ceaiul Digestiv Antibalonare la pungă și plic, susţine o digestie sănătoasă și prin acțiunea antispastica de la nivelul  musculaturii netede a stomacului, intestinelor şi  vezicii biliare, de asemenea stimulează şi eliminarea bilei în intestin pentru a ajută la digestia grăsimilor. Prin efectul carminativ al plantelor din compoziție previne formarea gazelor la nivel intestinal ajutând și la eliminarea lor.

Ceaiurile antibalonare se administrează la o jumătate de oră după masă sau la nevoie.

Ceaiul D - Digestivrețeta originală a farmacistului Andrei Farago, fondatorul companiei  Fares, conține flori de mușețel, anason, fenicul și coada șoricelului;  are acţiune tonic-aperitivă, stimulentă a secreţiilor digestive, carminativă. Substanțele active din muşeţel şi  coada şoricelului conferă proprietăţi antiinflamatoare, astringente, cicatrizante. Anasonul şi muşeţelul au în plus acţiuni calmante şi antialgice.

Putem face și scheme de tratament natural în care  să asociem Ceaiului Digestie ușoară sau Ceaiului Digestiv Antibalonare cu Digestie ușoară capsule sau Antibalonare capsule.

Sau  dacă avem o suferință biliară care generează indigestie ne ajută ceaiul Vezica biliară;

 - în cazul unei hepatopatii ceaiul Hepatocol este recomandat,

- pentru sindromul de colon iritabil care generaza și indigestii, dispepsii, Ceaiul Colon Sănătos este eficient,

- dacă indigestia este însoțită de o accelerare a tranzitului intestinal, ceaiul Enterostop calmează colicile intestinale și reduce frecvența scaunelor.

Astfel ceaiurile ne sunt aproape pentru bucuria gustului, pentru a ne creea o stare de bine sau pentru efectul lor terapeutic.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri