Ceaiuri pentru normalizarea colesterolului – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceaiuri pentru normalizarea colesterolului

Sfaturi Practice

Pentru normalizarea valorilor colesterolului, reducerea riscului aterosclerozei şi a afecţiunilor cardiovasculare vă recomandăm în continuare o rețetă nouă de ceai, îmbunătățită – ceaiul Colesterol M102 / M103. Acţiunea hipocolesterolemintă a acestui ceai se datorează efectelor combinate ale plantelor din compoziţia sa (frunze de ceai verde, ventrilică, păpădie, cicoare, frunze de rozmarin, anghinare).

Tradiția populară românească folosește plantele medicinale sub mai multe forme de administrare, însă cea mai utilizată modalitate este ceaiul (obținut prin infuie sau decoct).

Studiile recente au arătat faptul că ceaiul verde reduce considerabil “colesterol rău” (LDL), datorită taninurilor catehice din compoziția sa. Păpădia şi anghinarea scad biosinteza de colesterol și alături de cicoare stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari şi protejează ficatul. Ventrilica şi rozmarinul reduc nivelului colesterolului și lipidelor din sânge, având totodată şi importante proprietăţi antioxidante. Se beau 3 căni pe zi.

Dacă valorile colesterolului depășesc 250 mg/dl vă recomandăm o cură de 3 luni cu capsule Colesterol-M105, urmată de 3 luni cu capsule Anghinare cu frunze de măslin-D87. Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Colesterol-M102/M103 sau ceaiul Colesterol (reţetă monahală)-M104.

Asocieri recomandate

Adauga comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.