facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-04-27
Vizualizari: 1166
Comentarii: 0
Ceaiuri digestive Fares

Orăştie este locul unde, cu 85 de ani în urmă, farmacistul Andrei Farago a înfiinţat prima companie românească pentru cultivarea plantelor medicinale, astăzi Fares.

Tradiţia în prelucrarea acestora este bine cunoscută, iar reţetele de ceaiuri, tradiţionale, monahale sau realizate de echipa de cercetare Fares, sunt eficiente în tratamentul foarte multor afecţiuni. Pentru tulburările digestive, ceaiurile de la Fares sunt cel mai bun mod de a restabili

ceai farago

echilibrul. Unul dintre ele este ceaiul digestivD41, formula Andrei Farago, compus din flori de muşeţel, fructe de anason şi fenicul şi coada şoricelului.

Excesele alimentare şi combinaţiile alimentare nepotrivite, induc, chiar la persoane sănătoase, simptome care sunt ameliorate de acţiunea plantelor din această formulă de ceai. Senzaţia de “arsură gastrică”, balonarea, digestia lentă, greaţa şi senzaţia de vomă, sunt ameliorate eficient de substanţele active din remediile naturale, cele din ceaiuri ajungând rapid la nivelul celulelor.

Muşeţelul este antiinflamator şi antiseptic, coada şoricelului este anti spastică, antiseptică şi antiinflamatoare, iar anasonul şi feniculul ameliorează balonarea.

Un ceai plăcut la gust şi calmant, îl recomand să se găsească în trusa casei de remedii naturale, pentru a-l putea folosi ori de câte ori este nevoie. O infuzie de 2 minute şi neîndulcit, băut încet, la temperatura camerei, aduce repede alinare.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri