facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-01-05
Vizualizari: 1882
Comentarii: 0
Topul ceaiurilor care vindecă răceala

Într-o răceală, ceaiurile din plante medicinale reprezintă tratamentul de bază. Încălzesc organismul, ușurează respirația și te hidratează. În plus, îți furnizează toate substanțele benefice din plante, care fiecare are rolul său: unele sunt bune când ai nasul înfundat, altele în caz de tuse, altele întăresc sistemul imunitar. Iată-le pe cele mai indicate:

Ceaiurile de cimbru și cimbrișor sunt aromate, revigorante și te ajută să respiri mai bine. Conţin o substanţă care acţionează ca un antiseptic natural, luptând împotriva virusurilor. Au efect antibacterian, antiviral, expectorant.

Ceaiul de soc ajută la scăderea febrei și revigorează organismul slăbit de boală. Este antiseptic, expectorant și combate uscăciunea mucoaselor.

Ceaiul de tei este emolient, calmant, sedativ, și te ajută să te odihnești mai bine noaptea. Se folosește în tuse, bronșită, febră și alte afecțiuni ale sistemului respirator, cauzate de răceală. Acțiunea sa antifungică și antispastică relaxează musculatura bronșică și tratează afecțiunile gâtului.

Ceaiul din rădăcină de lemn dulce este bun când tușești și te doare gâtul. Este bogat în mucilagii, minerale și vitamine din grupul B, foarte valoroase în afecțiunile aparatului respirator. Are acțiune emolientă și antiinflamatoare, acționând ca un balsam pentru gât, calmează tusea și ușurează expectorația.

Cu ceaiul de mușețel nu poți da greș niciodată. Mai ales dacă îi adaugi suc de lămâie și îl îndulcești cu miere, e leacul perfect care te unge pe gât.

Ceaiul de busuioc revitalizează organismul, ajutându-l să lupte cu boala. Se recomandă atât în timpul răcelilor, cât și la trecerea de la un anotimp la altul. Are efect antiinflamator, scade febra și calmează gâtul.

Ceaiurile de echinacea, cătină, măceșe și goji completează tratamentul și se pot bea oricând, după pofta inimii, pentru că întăresc imunitatea și previn recidivele.

Aprovizionează-te cu aceste ceaiuri și consumă cel puțin 3 pe zi, încă de la primele simptome ale răcelii. Ceaiurile se beau calde, nu fierbinți, pentru a nu-ți leza și mai mult gâtul iritat. Pentru un plus de aromă, dar și de vitamine, poți adăuga în ele suc de lămâie și miere.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri