facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-05-03
Vizualizari: 527
Comentarii: 2
Gama Silueta perfectă

Gama SILUETA PERFECTĂ cuprinde ceaiuri, capsule şi un complex din fibre și plante medicinale, special concepute pentru pierderea în greutate prin mai multe mecanisme. Fiecare reţetă de ceai sau capsule este diferită, dar având şi elemente comune, aşa încât efectul să fie maxim. Produsele din această gamă permit şi o individualizare a curei în funcţie de cauzele excesului ponderal, dar și de preferințe. Eficienţa produselor gama din Silueta perfectă a fost testată în combinaţii personalizate de capsule şi ceai, la persoane supraponderale şi a condus la scăderea greutăţii şi a nivelului lipidic, fără reacţii adverse.M101 capsule silueta perfecta

Dacă ai un apetit necontrolat iți recomand Siluetă perfectă – controlul apetitului o formulă complexă din plante si extracte care acţionează simultan prin reducerea poftei de mâncare, creşterea saţietăţii şi stimularea tranzitului intestinal, eficientă în cura de slăbire. Pentru un efect mai puternic se poate asocia cu ceaiul Silueta perfectă 1 – Purificare şi drenaj care are la bază o formulă din plante medicinale cu rol detoxifiant pentru cura de slăbit. Stimulează eliminarea toxinelor din organism prin efectele sale diuretice și laxative, ajutând la o scădere în greutate sănătoasă.

Dacă metabolismul tău este mai lent, și cu toate că mananci puțin tot iei kilograme în plus iți recomand Silueta perfectă controlul greutății, M101, capsule, formula naturală de plante medicinale care stimulează arderea grăsimilor din organism, reduce colesterolul și lipidele. Pentru un efect mai puternic se poate asocia cu ceaiul Silueta perfectă 2 – Controlul greutăţii, care prin reţeta sa complexă de plante, ajută în cura de slăbire, în mod natural, prin accelerarea arderii grăsimilor şi oferă un plus de energie organimului.

Dacă dorești efecte rapide ia la micul dejun și la cină Silueta perfectă complex  din fibre și plante medicinale. Un plic din acest complex se amestecă cu iaurt, sau dacă preferi cu suc de fructe sau cu apă, imediat înainte de servirea mesei. Complexul Silueta Perfectă administrat astfel timp de o lună a condus la pierderea în greutate în medie de 3 kg și reducerea circumferinței taliei cu 4 cm, la un lot de persoane care au fost monitorizat.

 

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Este normal ca după ce iau tableta silueta perfecta controlul greutății sa ma înțepe într-o parte în partea stânga mulțumesc.

Raspuns Fares: La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.
Muzur Ana Maria
1 Iunie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri