facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-07-06
Vizualizari: 5800
Comentarii: 0
Ceaiuri bune în dietă

Ceaiurile medicinale sunt extrem de importante într-o cură de slăbire. Unele accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor, altele taie pofta de mâncare și îți dau o senzație de sațietate și altele detoxifiază organismul. În plus, au zero calorii.

Ceaiul negru și ceaiul verde

Au proprietăți asemănătoare și e indicat să le consumi în prima parte a zilei, în loc de cafea. Conțin foarte mulți antioxidanți care ajută la detoxifierea organismului și creșterea ratei metabolice, favorizează arderea grăsimilor, îți dau energie și, în același timp, reduc senzația de foame. Cercetările au arătat că ceaiul negru conține niște substanțe care se comportă asemenea insulinei, controlând nivelul glicemiei.

Ceaiul de socceai r42

Este ideal să bei măcar o cană de ceai pe zi, înainte de a începe cura și pe toată perioada ei. Are proprietăți diuretice și laxative, ajută la eliminarea apei din țesuturi și, odată cu ea, a toxinelor din organism. În plus, crește termogeneza și taie senzația de foame, îmbunătățește aspectul pielii și reduce celulita.

Ceaiul de mentă

Se spune că după ce ai mâncat, ca să nu mai stai cu gândul la desert, e bine să mergi să te speli pe dinți. Asta deoarece mentolul din pasta de dinți reduce pofta de mâncare și de dulce. Același efect îl are și ceaiul de mentă. Mai mult decât atât, ajută digestia. Nu exagera, totuși, pentru că riști să te constipi.

Ceaiul de păpădie

Susține detoxifierea organismului prin efectul său diuretic, depurativ, este foarte bun pentru ficat și pentru buna funcționare a digestiei.

Ceaiul de urzică

Este și el detoxifiant, bogat în antioxidanți, vitamine și minerale. Ajută la buna funcționare a ficatului și rinichilor.

Ceaiul de fenicul

Reglează pofta de mâncare, susține digestia sănătoasă, este carminativ și îmbunătățește tranzitul.

Poți să-ți combini singur, în ibric, mai multe tipuri de plante care ajută la slăbit. Un ceai puternic e făcut din frunze de senna, flori de soc și de hibiscus. Sau din frunze de urzică, păpădie, senna și ghimbir. Sunt diuretice, laxative, detoxifiante.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri