×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Ceaiuri bune în cura de slăbire şi nu numai

Ceaiuri

Ceaiurile sunt excelente în curele de slăbire. În primul rând îţi ţin de foame. Umplându-ţi stomacul, nu mai simţi nevoia să mănânci. Apoi, nu conţin calorii şi mai vin şi cu o serie de proprietăţi: accelerează arderea grăsimilor, taie pofta de mâncare şi ajută la eliminarea toxinelor.

Ceaiul de urzică este un foarte bun detoxifiant. Bogat în vitamine şi calciu, el ajută la eliminarea toxinelor din organism. Pentru rezultate bune, trebuie consumat zilnic, timp de 1-2 luni.ceai m123 silueta perfecta

Ceaiul verde accelerează metabolismul şi intensifică arderile, reduce senzaţia de foame. O cană de ceai verde pe zi, băută dimineaţa, în loc de cafea, îţi aduce doza de antioxidanţi, menţinându-ţi organismul tânăr. În acelaşi timp, îţi dă energie. Datorită proprietăților sale, am inclus această plantă  în formula ceaiului de slăbit de la Fares – Siluetă Perfectă 1.

Ceaiul negru are aproximativ acelaşi efect cu cel verde, stimulează arderile şi îţi dă energie. Apoi, potrivit cercetărilor, două dintre substanţele conţinute (tearubigina şi teaflavina) se comportă asemănător cu insulina, controlând nivelul glicemiei.

Ceaiul de mentă reduce pofta de mâncare. „Vinovat” e mentolul. De altfel, şi o gumă de mestecat mentolată te face să uiţi de pofta de a mai ronţăi ceva, între mese. Ceaiul de mentă ajută digestia, însă nu bea mai mult de 3 căni pe zi pentru că rişti să te constipi.

Ceaiurile de păpădie şi de codiţe de cireşe. Sunt recunoscute pentru efectul lor diuretic, depurativ, ajutând la eliminarea retenţiei de apă. Se beau cam două căni de ceai pe zi.

Cicoarea contribuie şi ea la controlul greutăţii – scade apetitul, dar şi colesterolul, ajută ficatul să metabolizeze grăsimile.

Ceaiul de soc. Bun diuretic şi laxativ, el ajută la detoxifierea organismului şi la eliminarea apei reţinute în corp. În plus, arde grăsimile, creşte termogeneza şi inhibă apetitul alimentar. Un tratament cu durata de 1-3 luni îmbunătăţeşte şi aspectul pielii, reducând celulita. De asemenea, vă puteți bucura de beneficiile acestei plante consumând ceaiul de slăbit de la Fares – Siluetă Perfectă 2 conține flori de soc.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.