facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-03-10
Vizualizari: 1411
Comentarii: 0
Ceaiul Viroherb - suport in tratamentul virozelor actuale

Pentru afecțiuni respiratorii virale însoțite de febră și tuse am creat special ceaiul VIROHERB - o formulă din 12 plante medicinale cu efect sudorific, expectorant, protector vascular, antiviral și suport imunitar.

Beneficiile pe care le aduce ceaiul VIROHERB:

  • Scade febra

Conține plante cu efect sudorific cum sunt florile de soc, tei, rădăcina de gențiană și cătușnică, care induc transpirația.

  • Ușurează expectorațiaamelioreaza problemele respiratorii

Are efect de fluidificare a secrețiilor bronhice prin eucalipt, lemn dulce și efect emolient pe căile respiratoria prin ciuboțica cucului și tei.

  • Calmează iritațiile tractului respirator prin plante cu efect antiinflamator și balsamic, precum florile de soc, tei, ciuboțica cucului, mușețel și rădăcina de lemn dulce.
  • Luptă împotriva virusurilor

Florile de soc au arătat în studii activitate împotriva virusurilor gripal, para-gripal și sincițial respirator (Mahmood și colaboratorii 1993; Nagai și colaboratorii 1992).

Studii recente de andocare in silico (pe calculator) au raportat că substanțele active din lemnul dulce pot interacționa direct cu actorii cheie în legarea și replicarea virală a SARS-COV-2, cum ar fi enzima de conversie a angiotensinei 2 (ACE2) și proteina spike (Srivastava și colaboratorii 2020).

  • Ajută circulația sângelui și protejează sănătatea vasculară

Conține Ginkgo biloba, sulfina, tarhon, plante care fluidifică sângele, tonifică vasele, reduc procesele oxidative datorate radicalilor liberi.

În virozele respiratorii, de la primele simptome, recomandăm administrarea acestui ceai asociaț cu capsule Biosept-A5 sau capsule moi Biosept forte-A22, preparate antivirale naturale.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri